Η Εταιρία

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η MEGALIFT, είναι ένα καλά οργανωμένο Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων που διαθέτει εμπειρία στην εγκατάσταση, ανακαίνιση και επισκευή όλων των ειδών των Ανελκυστήρων.

Η επειχήρηση ιδρύθηκε το 2003, από τον Ευάγγελο Σωμαρίπα, ο οποίος είναι Πτυχιούχος Εγκαταστάτης και Συντηρητής Ανελκυστήρων, με μεγάλη πείρα και δραστηριότητα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Το τεχνικό Γραφείο MEGALIFT, αναλαμβάνει την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση, την τεχνική υποστήριξη, την πιστοποίηση (CE), την αναβάθμιση και την ανακατασκευή/ανακαίνιση ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρα και κυλιόμενων κλιμακών, εφαρμόζοντας πλήρως τους νόμους και κανονισμούς της Τέχνης και της Επιστήμης.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Με βασικές αρχές, την άριστη εμπειρία, την τεχνογνωσία, την συνέπεια και την μέγιστη ποιότητα, το Τεχνικό Γραφείο MEGALIFT καλύπτει πλήρως οποιαδήποτε απαίτηση και ανάγκη, μέσα από μία γκάμα επώνυμων συνεργασιών με μεγάλες εταιρείες πρώτων υλών και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Επίσης, το Τεχνικό Γραφείο MEGALIFT, συμμετέχει διαρκώς, σε σεμινάρια και ερευνητικά προγράμματα, σε διάφορους φορείς για την πλήρη κατάρτιση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση, στην ποιότητα, την ασφάλεια των διακινουμένων και την αισθητική, η MEGALIFT εγγυάται την λειτουργία και αξιοπιστία των ανελκυστήρων της, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Προσφέρει και υποστηρίζει πολλά είδη ανελκυστήρων, όπως ανελκυστήρες, πλατφόρμες ανελκυστήρων και ανελκυστήρες εξοικονόμησης ενέργειας και μπορεί ακόμη και να δημιουργήσει ανελκυστήρες σε κάθε απαίτηση του πελάτη.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμά μας είναι η συνεχής προσπάθεια να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, με στόχο την μέγιστη ασφάλεια και αισθητική σε οποιαδήποτε απαίτηση κτιριακών και μη κατασκευών, κερδίζοντας και αναβαθμίζοντας την εμπιστοσύνη και αξιοπιστία των πελατών και των συνεργατών της.

Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μας και τις σχέσεις που δημιουργούμε με τους πελάτες μας.

Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας για τις εταιρείες ανελκυστήρων, να ακούν τους πελάτες τους για να κατανοήσουν πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν την καλύτερη υπηρεσία ανελκυστήρα που μπορούν.

Είναι κάτι που κάνουμε σε κάθε περίπτωση.