Εκσυγχρονισμός Ανελκυστήρων

Ο ανελκυστήρας είναι το στοιχείο εκείνο το οποίο εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τη διακίνηση ατόμων ή φορτίων. Όταν εννοούμε εκσυγχρονισμό, λέμε την αναβάθμιση του παλαιού ανελκυστήρα σε νέας τεχνολογίας.

Αυτός προσφέρει:
– Άνεση
– Γρήγορη Εξυπηρετηση
– Εξοικονόμηση ενέργειας
– Ασφάλεια

Ο εκσυχρονισμός του ανελκυστήρα γίνεται στους εξής μηχανισμούς και λειτουργίες:

  • του κινητήρα
  • του πίνακα αυτοματισμού
  • της θύρας θαλάμου και φρέατος
  • τους μηχανισμούς ασφαλείας
  • την εσωτερική αρχιτεκτονική του θαλάμου.

Αναβαθμισμένοι ανελκυστήρες

Οι λόγοι για τις αναβαθμίσεις των ανελκυστήρων ποικίλλουν. Υπάρχει η άποψη πως οι αναβαθμίσεις ανελκυστήρα γίνονται μόνο όταν ένας ανελκυστήρας είναι ιδιαίτερα παλαιός ή δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Αναφέρουμε εδώ και κάποιους εξίσου σημαντικούς λόγους για τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα.

Πρόσβαση σε αναπηρικά καροτσάκια
Η συμμόρφωση με τον νόμο περί διακρίσεων λόγω αναπηρίας.

Εξασφαλίζουμε πρώτα ότι ο ανελκυστήρας είναι προσβάσιμος σε όλους. Εφαρμόζουμε τις λειτουργίες ανύψωσης και όλες τις προδιαγρφές που απαιτούνται , κατά τη διάρκεια των αναβαθμίσεων ανελκυστήρων, για την συμμόρφωση με τον νόμο περί διακρίσεων λόγω αναπηρίας .

Αναβάθμιση υγείας και ασφάλειας

Οι ανελκυστήρες πρέπει να συμμορφώνονται με τους αυστηρούς κανονισμούς υγείας και ασφάλειας.

Η μη συμμόρφωση μπορεί να επιφέρει βαρύ πρόστιμο ή και στη χειρότερη περίπτωση ένα μεγάλο ατύχημα που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στους χρήστες των ανελκυστήρων. Αυτό τα είδος αναβάθμισης ανελκυστήρα είναι συχνά απαραίτητο σε αρκετά παλιούς ανελκυστήρες και κτίρια.

Αισθητική αναβάθμιση

Εάν οι υπάρχοντες ανελκυστήρες δεν ταιριάζουν με το υπόλοιπο κτίριο ή δείχνουν ιδιαίτερα ταλαιπωρημένοι, αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο ιδιαίτερα για την επιχείρησή σας ή το κτίριο συνολικά.

Κάνοντας σε ένα ανελκυστήρα ένα γρήγορο facelift μπορεί βελτιώσει κατά πολύ την εντύπωση που δίνει.

Αναβάθμιση επιδόσεων

Αν ένας ανελκυστήρας δυσκολεύεται να εκτελέσει τις λειτουργίες του, τότε αυτό είναι συχνά ένα σημάδι ότι απαιτείται αναβάθμιση ανελκυστήρα. Οι αναβαθμίσεις των ανελκυστήρων για την βελτίωση της απόδοσής τους είναι συχνά μια καλή  λύση για να αποφευχθεί η ολοκληρωτική τους αντικατάσταση.

Στην MEGALIFT, είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα αναπηρικά αμαξίδια και τους ανελκυστήρες πρόσβασης για αναπηρικές πολυθρόνες, καθώς και για τους υπόλοιπους τομείς αναβάθμισης.