Ανελκυστήρες

Ανελκυστήρες 

Οι ανελκυστήρες έχουν γίνει ένα δημοφιλές αξεσουάρ στο σπίτι και έχουν επιτρέψει σε όσους έχουν περιορισμούς κινητικότητας να μετακινούνται πιο ελεύθερα και ανεξάρτητα από το σπίτι τους.

Εδώ στη MEGALIFT διαθέτουμε ποικίλους εγχώριους ανελκυστήρες για όλες τις καταστάσεις και ατομικές περιπτώσεις . Περιλαμβάνουν ανελκυστήρες προσώπων, ανελκυστήρες κτιρίωνανελκυστήρες πλατφορμών, ανελκυστήρες για άτομα με αναπηρία, ειδικούς ανελκυστήρες μικρών φορτίων για εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.ά.

Διαθέτουμε μια σειρά μηχανικών και υδραυλικών ανελκυστήρων που μπορούν να εγκατασταθούν αποτελεσματικά με ασφάλεια, καθώς και να εξασφαλίσουν ότι ταιριάζουν στις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Διαθέτουμε 24ωρη υπηρεσία φροντίδας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, καθώς επίσης παρέχουμε τακτική συντήρηση ανελκυστήρων για να διασφαλίσουμε ότι ο ανελκυστήρας σας λειτουργεί, και λειτουργεί ομαλά και με ασφάλεια.

Η MEGALIFT κατανοεί τη σημασία της καθημερινότητας των ατόμων και την επιθυμία τους να κυκλοφορούν και να έχουν πρόσβαση σε όλες τις περιοχές του σπιτιού, γι ‘αυτό και οι υπηρεσίες οικιακών ανελκυστήρων είναι προσαρμοσμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Όλοι οι ανελκυστήρες σπιτιού συμμορφώνονται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας και η ομάδα των επαγγελματιών μας θα διασφαλίσει ότι όλες οι εργασίες έχουν ληφθεί με μέριμνα και διαχείριση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ανελκυστήρες, επικοινωνήστε με την φιλική και επαγγελματική ομάδα της MEGALIFT.